Прочитај ми чланак

У СРБИЈИ НИШТА НОВО: Мржња и терор Вучићевих пијуна

0

seselj bilbord

У Србији ништа ново. Српска радикална странка показала је своју моћ и организациону снагу и поред страшне опструкције режима у виду онемогућавања ангажовања судских писара и издавања докумената с погрешним подацима кандидатима за посланике предала је РИК-у више од 13.000 валидних потписа. Листа усвојена, медији то првог дана пренели и ту је крај!

Пратим извештавање свих телевизија с националном фреквенцијом, траје блок Избори 2016., редом се ређају прилози СНС, ДС, па онда несретни корумпирани Вулин (СНС по други пут), па ДСС и Двери, Социјалисти, па Расим (СНС трећи пут) и ту је крај. О Вучићевом маркетиншком трику „поплављене Србије“ и ваљању по блату у ципелама од 1000 евра нећу ни да коментаришем. Он једноставно воли да глуми дворску луду. Прилог и саопштења Српске радикалне странке – ћорак. Нити један секунд. Нигде, чак ни у „Шта радите, бре“.

Започео сам са „У Србији ништа ново“. Па, наравно, ништа ново! Опет је Српска радикална странка, у овој бици, сама против свих. Опет се показује да су, поред тога ко шта прича, странке које заступају придружавање или сарадњу с ЕУ и НАТО медијски дозвољене и протежиране, СРС као проруска опција забрањена! Да можда и то сада није неки дил с Вучићем?

miljan damjanovic biografija

Можда дил садржи наше намерно непојављивање у медијима? Можда дил садржи и чињеницу да нам свакодневно уништавају и уклањају билборде с ликом Војислава Шешеља и да наша саопштења поводом тога нико не преноси? Можда тај дил садржи и варијанту да ми не желимо да се организују специјалне емисије поводом најава да се покреће изручење Хашком трибуналу Шешељевих сарадника? Можда је много али шта је ту логично? Зар управо режим не спречава и не кињи оне којих се највише и једино плаше?

Мржња и терор Вучићевих пијуна иде толико да су билборде с ликом Војислава Шешеља и физички тј. насилно уклањали у Новом Сада. За то су чак ангажовали комуналну полицију и њихову механизацију. На билборду Шешељев лик и порука ПОБЕДНИК. Вучић, та морална наказа, наређује, без икаквог основа, СКИДАЈ! Шешеља се плаши и када је само на билборду.

У Београду ништа боља ситуација. Билборд на ауто путу према Нишу прво унакажен црном и плавом бојом а онда дивљачки кидан руком. Дивљаштво на делу! На Вождовцу три билборда уништена а затим претње власнику билборда од стране напредњачких црнокошуљаша „Да му више у животу не падне на памет да свој рекламни простор уступи српским радикалима“. У Младеновцу плавом бојом, такође, уништени билборди.

Не кукам. Ја сам тако нешто од ИЗДАЈНИКА и очекивао. Очекивао сам и потпуну медијску блокаду. Знам и да нам нико од тих јадника не сме изаћи на ТВ дуел. Ми смо се за ову утакмицу спремили. Стрпљењем наоружали. Џаба им све – враћамо се на велика врата. Бићемо велико изненађење на овим изборима јер НАРОД не жели ЕУ. Народ не жели НАТО. Народ жели братску испружену руку Владимира Путина. Народ је наша снага. Народ ће на овим изборима имати најједноставнији задатак јер с једне стране има комплетну проДОС-ову гарнитуру која би да служи и кокетира с Западом и нуде некакву војну неутралност и с друге стране има само једну опцију која се искрено залаже за потпуну интеграцију с Руском Федерацијом и приступању ОДКБ а то је Српска радикална странка.

Извор: Ослобођење