Прочитај ми чланак

„У доба тајкуна сањали смо о тоалету, живео Вучић“

0

СНС јуришник из парламента Лука Кебара наставио је да "бриљира". Јавност га је упознала првог дана посланичког мандата када није знао како се зове, а онда је за говорницом, наравно, говорио о Драгану Ђиласу, жутим тајкунима, уз покличе: "Живео Вучић". Сада је отишао корак даље, рекавши да су у време бивше власти ве-це папири били сан многима.

– Замислите да у 21. веку ми… Нама је вишедеценијски сан нормални тоалет са функционалним, да кажем, тоалетом, односно сапуном, ве-це папиром… То је била мисаона именица. То је нешто најосновније. Ти припадници тог бившег тајкунског режима, тај Ђилас, тај Јеремић, тај Тадић… Они нису најосновније урадили, а камоли да су направили неке модерне ИТ системе, рачунарску опрему и остало – рекао је Кебара и наставио:

– Све што су жути тајкуни радили, то су биле козметичке преправке и исправке неких наставних планова и програма, али се ништа није урадило.

За крај, уследио је препознатљиви поклич „вођи“, само што овог пута није изоставио ни странку.

– Живео Александар Вучић, живела Српска напредна странка, живела Србија – закључио је Кебара.

Његово обраћање изазвало је лавину коментара на Твитеру, а међу онима који се нашао у чуду био је и новинар Вељко Пајовић.

– Хоће ли се ово дете, у некој будућности, стидети својих наступа у Народној скупштини и да ли ће одрастањем, као и неумитним протоком времена, признати себи да је био страховита злоупотреба Александра Вучића или ће се позивати на заблуде из младости – написао је Пајовић.