Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Шкоро: Вучић ће плакати сваки дан кад буде изведен пред суд

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је новинар Срђан Шкоро. Тема емисије је била опозициони протести у Србији, односно начини рушења личног режима Александра Вучића.

У емисији је гост говорио и о томе да ли ће се опозициони протести у организацији Савеза за Србију и иницијативе 1 „од 5 милиона” наставити и током јесени 2019.г., народној свести у вези вођења државе, режимском насиљу над организаторима протеста и опортунизму универзитетске заједнице, о ишчекивању опозиционог бирачког тела да се деси нови 5. октобар, притисцима Запада да опозиција прекине бојкот парламента Србије и о томе да ли опозиција може да учествује на било којим изборима у оваквим условима.

Такође, било је речи и о притисцима Запада на Вучића у вези Косова, уласку Србије у ЕУ, исламизацији Срба и мењању идентитета због материјалног благостања, новинарским стандардима и неморалностима српских министара.

Гост је објаснио како се годинама урушавају „Вечерње новости“ и остали велики српски традиционални медији и да ли се може зауставити пропадање српског друштва и државе.

Шкоро је говорио и о Вучићевим активностима у вези поплава које су погодиле овог пролећа Србију и зашто је због Вучића сада грех ићи на одмор.

На крају је Срђан Шкоро изнео и своје ставове о решавању косовског проблема, напуштању Космета од стране како Срба тако и Албанаца, о насловним странама режимских таблоида и непровереним вестима на друштвеним мрежама, хаосу у функционисању Београда и побуни као методи за ослобађање Србије.

Цео интервју са нашим саговорником можете погледати у видео прилогу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!