Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – ДРАГАНА ТРИФКОВИЋ Борис Тадић, у односу на Вучића, је патриота (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју уређује и води Дејан Петар Златановић, била је политички аналитичар и члан Председништва Двери, Драгана Tрифковић. Тема емисије је била став званичне Москве према спољној политици личног режима Александра Вучића

У емисији се говорило и о томе да ли је лични режим Александра Вучића и де факто признао независно Косово и о српској мафији на Косову (00: 01:00), о научној конференцији, о Србији, у Москви и руској спољној политици према Балкану (00:10:40), о спољној политици ЕУ према Србији, русофобији на Западу и боравку Драгане Трифковић у Бриселу (00:33:30), о протестима у Паризу (00:47:30), о Савезу за Србију и односу режима СНС-СПС према опозицији и режимским медијима (00:50:30), о улози Цркве у јавном мњењу Србије и протестима опозиције у Београду (01:03:30), као и о спољној политици Србије у 2017 и мигрантима који стижу на европски континент(01:07:30), односно о томе која је разлика између садашњег СНС-СПС режима и претходне „жуте” власти. (01:20:30).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!