Прочитај ми чланак

ТВ ДУЕЛ – БОШКО: Постао си Вучићева пудлица; ШЕШЕЉ: Ти и „жути“ сте још гори

0

Бошко Обрадовић, лидер покрета Двери и Војислав Шешељ, први човек Српске радикалне странке, вечерас су имали предизборно сучељавање на ТВ Студио Б.

У једночасовној емисији, Обрадовић је оптужио Шешеља што по повратку из Хага није хтео да са Дверима и осталим родољубивим партијама крене у рушење режима Александра Вучића, док је Шешељ одговорио да му не пада на памет да са Обрадовићем руши Вучића и на власт доведе „жуте“, Радуловића, Ђиласа и остале, који су, како каже“, још гори од Вучића.

На опаску Обрадовића да је Шешељ постао Вучићева пудлица, лидер радикала је одговорио да он може да буде само „шарпланинац, који када загризе ломи кости, а да је заправо Обрадовић пудлица Запада“.

Шешељ и Обрадовић су се међусобно оптужили да раде за ЦИА. Оно што је гледаоцима било очигледно, је панична реакција водитељке, која је сваки пут када се помене име Александра Вучића, „скакала са столице“ и покупавала да разговор преусмери на друге теме.

Обрадовић је у среду позвао Војислава Шешеља да у ТВ дуелу одмени свог политичког ученика, најближег сарадника и коалиционог партнера Александра Вучића који ове дуеле избегава.

„То ће бити обичан разговор о „Вучићевом куму Горану Веселиновићу, који је веза између њега и Вучића, о томе како Хаг не тражи изручење Вучића као шефа Правног тима СРС за његову одбрану, али тражи Вјерицу Радету и Петра Јојића који су слушали Вучићеве налоге“ , саопштио је лидер Двери.

И председник Српске радикалне странке на Твитеру се похвалио да је пристао на ТВ дуел . „Биће ми велико задовољство да тог разулареног љотићевца дефинитивно политички развалим и упропастим пред целом нацијом, како би се српска политичка сцена бар мало прочистила“. Лидер СРС је затим позвао бираче да обавезно погледају дуел у суботу увече на телевизији „Студио Б“:

„Браћо Срби и сестре Српкиње, грађани Србије, политичко разваљивање Бошка Обрадовића можете уживо да гледате у суботу, 24. фебруара на ТВ „Студио Б“ у 21 час, ако Бошкић буде имао храбрости да се појави“.

Након што је Шешељ пристао на дуел Обрадовић му је поручио: „Видимо се, Војводо“, али је и додао: „Хвала Богу да Шешељ није предложио да разговор буде у Задрузи испод Дрвета мудрости”.

Дуел можете прати уживо на  видео линку горе.