Прочитај ми чланак

ТУЖНА СРБИЈО Млади ботови-чланови СНС као посланици у Вучићевом парламенту (ВИДЕО)

0

Први дан у посланичким клупама као да је био превише интензиван за младе посланике Српске напредне странке, па су "заборавили како се зову" од силног узбуђења - а можда је по страни и демонстрација тога како ће се односити према новинарима током мандата.

Новинарка Неwсмаx Адриа Јасмина Добриловић покушала је да анкетира младе посланике Српске напредне странке о њиховим утисцима по конституисању новог сазива Скупштине Србије, али је проблем настао већ код најлакшег питања – како се зовете?

“Други пут”, одговорио је “млади лав” напредњака и наставио даље скупштинским ходником.

“Дошао први дан на посао, није учио није се припремио, разредна одма рекла вадите папире контролни. Па шта сад НОВИНАРИ да постављају питања – није се човек пријавио за тај посао он је ту да буде професионални слушач звонца”, није био импресиониран одговором Твитераш који је поделио снимак.

Наша колегиница Јасмина не одустаје од намере да ради свој посао, али држе се и млади СНС – овци:

 

“Како и да се сети кад новинари овако хватају на препад”, саосећали су Твитераши са народним посланицима који су по први пут на тој дужности.

Реакција младих посланика само је један од “зачина” који је јучерашњи дан у Скупштини учинио догађајем за памћење.

Шта тек рећи за преседан који су припремиле њихове старије колеге, када нису изабрале председника Скупштине? Можда да се чека “миг” другог председника, са Андрићевог венца.

Не заборавимо ни да је, док је трајала конститутивна седница, испред зграде трајао протест у организацији покрета “Доста је било”, док је већи део опозиције бојкотовао рад парламента, као, уосталом, и изборе.