Прочитај ми чланак

ТРАНСФЕР БЛАМА: Вучић положио први испит са десетком (ФОТО)

0

Да се истовремено може руководити државом, путовати по свету, не спавати, не јести, стизати на конференције за медије, учити више језика и студирати са највишим оценама показао је Александар Вучић.

За све оне који су се питали како напредују студије председника за спортског тренера на Високој спортској школи, Вучић је окачио фотографију из индекса. Свој први испит положио је, ни више ни мање, него са десетком!


– Управо сам положио први испит на Високој спортској школи. Посебно захвалан проф. Ивани Чикић Марков на свему што сам научио. Да вам се похвалим, добио сам 10 из предмета Социологија спорта. Радостан сам једнако, као и када сам положио први испит на Правном факултету – похвалио се председник на свом Инстаграм профилу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Вучић је, као што се може видети у индексу, на колоквијумима имао максимум бодова, а на присуству такође. Да ли је председник био на свим предавањима и вежбама или је искористио потврду да је запослен, није познато.

Углавном, Вучић након титуле „најбољег студента Правног факултета“ својим потенцијалом обећава да постане и најбољи студент Високе спортске школе.

И будући велики кошркашки тренер!