Прочитај ми чланак

Томислав Кресовић: Ово су следећи кораци владара света, велики сукоби су на помолу

0

Корона служи за стварање светског, тоталитарног режима, умањење људских слобода и пљачку народа. Ово за "Србин инфо - Центар" истиче публициста Томислав Кресовић и наглашава да су владари света одлучили да изведу велики експеримент, а да је корона пре свега социјална болест, са циљем да убије енергију људи.

– Од карантина су многи страдали психолошки, а затим и здравствено. Нажалост, корона диктатуру промовишу не само режимски медији, већ и прозападни, такозвани независни. У кризном штабу не раде као лекари, већ као промотери социјалне епидемије уништавања човека. Велики број лекара и интелектуалаца ћути и не сме да изнесе истину у јавност.

Све је повезано са изборима у Америци. Циљ је да победи Бајден, па да због старости и болести за неколико месеци поднесе оставку, а да на његово место дође неко други подобан породици Клинтон.

Социјалне епидемије воде ка ратним сукобима.

Када је реч о такозваној новој Влади Србије, то је једна аутсајдерска Влада. Велико је питање и да ли је отац Небојше Стефановића покојник или се негде склонио с парама.

И даље ми није јасно како је Вучић могао да честита рођење детета Ани Брнабић. Јел као оцу или као мајки? Породица ће у наредном периоду посебно бити на удару у Србији.

Недолазак Лаврова у Београд указује на љутњу Русије због промене политике Србије када је реч о енергетској политици.

Тешко би опозиција победила 2000. године, да од 1996. није имала велики број општина и градова под својом контролом. Сада нема ни опозиције у Скупштини, а нема је нигде ни на власти на локалу. Прозападна опозиција која постоји није права алтернатива режиму – рекао је Кресовић.

Шта је још изјавио наш саговорник о свим актуелном темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.