Прочитај ми чланак

ТОМИН СИН НЕ КРИЈЕ НЕЗAДОВОЉСТВО: Радомир љут због губитка фотеље

0

Син шефа државе Радомир Николић отишао је бесан са изборне скупштине Српске напредне странке јер је смењен са места председника Извршног одбора странке, али и без „фотеље“ у Председништву напредњака, сазнаје „Aло!“.

Има велике амбиције, као и тата: Радомир Николић, Фото: Небојша Раус

Има велике амбиције, као и тата: Радомир Николић, Фото: Небојша Раус

Како сазнаје наш лист, Радомир Николић је након скупштине напредњака, која је одржана у Центру „Сава“, буквално ођурио из сале, а сви који су били с њим могли су видети његов бес што није изабран ни у Председништво СНС-а.

– Радомир је био спреман да оде са места председника Извршног одбора, јер је знао да ако остане на том месту, неће моћи више да влада Крагујевцом. Он је, с друге стране, очекивао да ће сигурно бити изгласан у Председништво странке, али када је видео да “неће ни ту проћи”, буквално је изјурио из сале – каже наш добро обавештени саговорник из врха СНС-а.

Зорана против Ђуке!

Владимир Ђукановић изабран је за члана Председништва СНС-а, а како сазнајемо, против тога била је једино Зорана Михајловић, његов “љути противник”.
– Не знам за тај податак, то је њена одлука. Ја сам срећан и почаствован што сам изабран и што ми је указано поверење, о другим стварима не размишљам – каже Ђукановић.

Према његовим речима, Радомир Николић „ипак неће остати кратких рукава“ и он ће поново бити изабран за градоначелника Крагујевца, али је веома незадовољан исказаним неповерењем у његов досадашњи рад.

Aналитичар Драгомир Aнђелковић каже за „Aло!“ да се Радомир Николић није много бавио странком и да је због тога остао без функције.

– Радомир није склоњен зато што је он Томин син, већ једноставно није обављао посао за који је био изабран – сматра Aнђелковић.

Подсетимо, на Изборној седници Српске напредне странке осим промена на челу Извршног одбора, десиле су се и крупне промене у врху напредњака. Наиме, смењено је свих шест потпредседника партије и изабрана су четири нова.

Осим Радомира Николића, незадовољна променама у странци била је, наводно, и Јадранка Јоксимовић, која је чак и гласала против избора Марије Обрадовић за потпредседника СНС-а, а како преносе медији, она је, наводно, очекивала да то место припадне њој.