Прочитај ми чланак

„ТЕШКИ ДАНИ ИЗА НАС: Ставили смо им до знања да са Србијом и Србима не могу да …

0

Председник Србије Александар Вуцић изјавио је вечерас да је са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини имао отворен разговор, да је изнео наше виђење читаве ситуације и да се више нигде не помињу "обе стране".

Указао сам на чињенице и то је најважније, рекао је председник за РТС, и додао да је наш интерес да очувамо мир и стабилност, а то можемо само тако да не угрожавамо сигурност и безбедност Срба на КиМ.

Како је рекао, сагласили су се да је најважније сачувати мир и стабилност, и да је уверен да се људи на КиМ данас сигурније осећају.

Сагласили смо се да је за Србију најважније да сачува мир и стабилност..За нас је и данас и јуче био тежак дан, али уверен сам да смо успели да да из свега изађемо још јачи- рекао је председник Александар Вучић.

– Сачували смо мир, сачували смо стабилности, нисмо им дали да заузму север Косова… Јасно смо им дали до знања да са Србијом и Србима не могу да се играју – поручио је Вучић.

Додао је и да је вечерас имао разговор и са америчким дипломатом Весом Мичелом и да им је заједничко да је очување мира од суштинског значаја.

– Изашли смо из овога тако да је штета по наш народ на КиМ минимална – рекао је Вућић.
У моје време неће бити српских пораза, подвукао је Вучић.