Прочитај ми чланак

СУД НАЛОЖИО ДА РТС ОБЈАВИ ОДГОВОР Ђиласа на наводе Горана Весића

0

Виши суд у Београду пресудио је по тужби Драгана Ђиласа и наложио туженом Ненаду Љ. Стефановићу, главном и одговорном уреднику Радио-телевизије Србије, да објави Ђиласов одговор на наводе које је о њему изнео Горан Весић на тој телевизији, саопштила је Странке слободе и правде.

Како се наводи у саопштењу те странке, Ђилас има право на одговор на наводе Горана Весића на тој телевизији из 22. септембра прошле године када је гостујући у Јутарњем програму говорио о Ђиласовим „наводним малверзацијама са ПКБ“.

Ђилас је још тада тражио од РТС да му омогуће гостовање у истој емисији у којој је Весић изрекао неистине и оптужбе на његов рачун.

Уколико то не желе, тражио је да у програму Јавног сервиса прочитају деманти који је доставио, наводећи и да су питања која је водитељка Верица Брадић поставила Весићу била примерена Пинку, а не РТС. Ни један ни други захтев Ненад Љ. Стефановић и РТС нису желели да испуне, наовди се у саопштењу Странке слободе и правде.

У свом демантију и одговору РТС, Ђилас је по тачкама демантовао седам неистина које је Весић изрекао, те на основу званичних података и егзактних бројева доказао да је ПКБ био профитабилна компанија која се, вођена од стране професионалног и компетентног менаџмента, успешно развијала.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!