Прочитај ми чланак

СТОП МИГРАНТСКОМ НАСИЉУ: Велики народни митинг у недељу испред Владе Србије

0

Баук мигрантске кризе тресе све континенте, а њене последице се посебно осећају у Србији као транзитној земљи. Због учесталог насиља од стране миграната, у бројним градовима наше државе су спонтано покренуте народне патроле, чије активности од почетка прати и портал Србин.инфо.

Покретачи народних патрола, како кажу за наш портал, због бројних захтева који стижу из свих крајева Србије, у недељу 8. марта  од 16 часова испред Владе Србије организују велики свенародни протест против мигрантског насиља.

Тим поводом су послали саопштење за јавност које Србин.инфо ексклузивно објављује:

„Поштовани народе Републике Србије,

Све вас, којима је безбедност наших породица, жена и деце најважнија, позивамо да у овом опасном тренутку по нашу отаџбину дођете да заједно покажемо снагу и одлучност како бисмо пренели поруку да не желимо закон шеријата на нашим улицама.

Домаћи и страни политичари, банкари, контролори медија и моћници морају да знају да нећемо седети скрштених руку док неко напада наш народ.

Србија је хришћанска, православна земља у којој, како до пада под османлијску и хабсбуршку власт, тако и од стварања модерне српске државе, већински српски народ живи у миру са верским и националним мањинама.

Српску кућу већ вековима градимо као део и велике европске породице која се простире од Владивостока до Лисабона.

Тако желимо и да остане. Наметања од разних хорди, који су истеране од стране светских моћника из својих домова, не прихватамо.

Имамо права и обавезу да бранимо како животе и имовину наших суграђана тако и њихову част и право, да се без страха од странаца, слободно крећу по целој нашој држави.

Последња дешавања на турско-грчкој граници нас обавезују као народ да упозоримо власт да не пушта илегално, без исправа и тачних личних података, никог у наша дворишта и наше домове.

Ми из Србије бежати немамо куда, ми друге земље до ове немамо.

А ову коју имамо, која нам је дата од предака и коју морамо да оставимо потомцима, ваља бранити!

Позивамо све на ВЕЛИКИ НАРОДНИ СКУП,  у недељу 8. марта 2020. године. да дођете испред Владе Србије у 16. часова и да јасно поручимо нашим властима, светским моћницима и свима онима који желе да у свету са великом новом миграцијом људи, пре свега младих мушкараца из Средње Азије, Блиског Истока и Африке, изазову нови светски рат са несагледивим последицима: СТОП МИГРАНТСКОМ НАСИЉУ И НЕКОНТРОЛИСАНОМ УЛАСКУ МИГРАНАТА У СРБИЈУ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Јер ако ћутимо данас, сутра може да буде касно …”

Скуп су подржали и обезбеђују ратни ветерани који више од пет месеци протестују у Пионирском парку испред Председништва и Скупштине Србије.