Прочитај ми чланак

Стефановић: Нећу основати своју странку, верујем у Вучића

0

Министар одбране Небојша Стефановић одбацио је данас наводе да ће основати своју странку, истакавши да је он у политици јер верује у председника Србије и Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића, и да неће бити ни на каквој функцији када буде престао да се бави политиком као део СНС-а.

„Припадам Српској напредној странци и немам намеру ни да улазим у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креирам неку. У политици сам јер верујем у Александра Вучића и поносан сам што могу да будем део тима који се бори да нешто уради за Србију“, рекао је Стефановић у писаној изјави.

Како је додао, када престане да се бави политиком као део СНС-а, свакако више неће обављати било какву јавну функцију, нити се бавити политиком.

Стефановић је реагујући на писање листа Данас који је оценио да је он спреман да оснује сопствену политичку партију и да тако сачува своју позицију, навео да му „постаје готово бесмислено да сваке недеље изговара да нема намеру да прави некакву политичку странку“.