Прочитај ми чланак

Станивуковић се огласио о снимку на коме га другарица ЈАШЕ КАО КОЊА! (ВИДЕО)

0

На друштвеним мрежама појавио се снимак градоначелника Бањалуке на коме је приказано како извесна девојка управо на Станивуковићу учи да јаше коња.

Градоначелник Бањалуке поставио је питање зашто је видео објављен баш данас, обзиром да није снимљен у Градској управи, како су поједини медији навели.

„Зашто не пре пола године или годину, или за двадесет дана? Зато што данас говоримо о највећој афери која потреса Републику Српску, највећој афери у последњих 20 година и циљ је да се пажња скрене са те теме“, казао је Станивуковић.

Шаљиве видео записе који су настали у кругу пријатеља, како је рекао, има скоро свака особа, те је питање зашто је баш његов толико интересантан јавности.

„Али ето и по неки блиски пријатељ служи режиму, а режим је свестан која опасност му прети од мене као градоначелника. Не би ме чудило да оваквих личних дисквалификација буде много. Исто је било и са видеом на којем возим тротинет. Тај снимак настао пре три и по године, а представљено је да је снимљен сада, што апсолутно није тачно“, поручио је он.

Фокус сада мора бити на горућу тему која последњих дана потреса Бањалуку, а то је кисеоник који се даје пацијентима, оценио је градоначелник. Наиме, постоје тврдње да фирма која увози кисеоник у Бањалуку није регистрована.

„То све јасно говори да је ово највећи криминал од када постоји Република Српска и они на то немају одговор. Вратимо фокус на тему кисеоник. Сви ми имамо слободно време, своје грешке и приватни живот. Разлика је што моје грешке могу наштети само мени, а њихов читавом народу“, рекао је Станивуковић.