Прочитај ми чланак

СРС: Спас за Србију су – окретање Русији, евроазијске интеграције и приступање ОДКБ

0

vojislav seselj srs

СРПСКА радикална странка упозорава да Индивидуални партнерски план (IPAP) који су у Бриселу потписали Ивица Дачић и Братислав Гашић са представницима NATO показује да режим не бира средства да докажe своју лојалност и понизност према САД и великим западним силама.

Овим споразумом војницима NATO омогућен је слободан пролаз кроз Србију, коришћење војне инфраструктуре и посебна заштита док боравe на територији Србије. Споразум предвиђа и сарадњу са NATO на пољу јавне дипломатије и сарадњу на подизању свести о NATO стандардима.

Потписивање овог споразума уочи годишњице злочиначке NATO агресије на Србију је вређање жртава и скрнављење успомена на патње кроз које је Србија прошла под NATO бомбама.

Српски радикали захтевају од режима Александра Вучића, Томислава Николића и Ивице Дачића да одмах прекинe преговоре за улазак Србије у Европску унију и приближавање NATO као осведоченим непријатељима Србије.

Српска радикална странка подсећа да су искрена сарадња са Руском Федерацијом, евроазијске интеграције и приступање ОДКБ једини пут за спас Србије у националном, економском, социјалном, културном и сваком другом погледу.

(саопштење Српске радикалне странке)