Прочитај ми чланак

СРС: Шешељ ће донети преокрет у Србији

0

vojislav-seselj
Војислав Шешељ је отишао у Хаг да истином разбије моралну наказу од трибунала, а када се врати, направиће преокрет у Србији – изјавио је у Бачкој Паланци Милорад Мирчић, потпредседник Српске радикалне странке и заједно са другим функционерима изложио страначки програм.

(СРС)
„Излаз из политичке кризе је у стриктном поштовању Устава у чијој преамбули пише да је Косово и Метохија неотуђиви део Републике Србије. Свако ко се буде другачије понашао одговараће! Излаз из економске кризе је у производњи и извозу енергије у Европу, која мора да је купује – тако се и Русија усправила; затим, у подизању пољопривреде тако што ће држава отворити прерађивачке погоне и организовати сељаке да се удруже и повећају обрадиве површине ради јефтиније и ефикасније обраде.

Борба против криминала и корупције мора да буде неселективна, а не да служи да се застрашује народ онако како то сада ради министар војни. Пензионери не смеју више да буду обмањивани да зависе од воље једне партије, јер њихове пензије не зависе ни од једне странке, већ су пензије нешто што су грађани сами зарадили!

Држава мора да улаже у образовање и талентовану децу, јер се само тако обезбеђује будућност земље. Социјална правда се постиже тако што ће се омогућити већини становништва да ради. Тако се дугорочно обезбеђује социјални мир, али то сме само власт која јесте самостална“, поручено је са јавног скупа, који је СРС јуче одржала у препуној сали биоскопа у Бачкој Паланци, идући у сусрет изборима за месне заједнице.

На скупу су говорили потпредседници Милорад Мирчић и Зоран Красић, члан Председничког колегијума Ђурађ Јакшић, шеф посланичке групе СРС у Скупштини АП Војводине Саша Сантовац, потпредседник Скупштине АП Војводине Милан Ћук, председник ОО Бачка Паланка Драган Бозало и председник београдског Окружног одбора Александар Дражић.  

Радикали су на крају скупа упутили позив свим грађанима Србије да се одупру квислиншком прозападном режиму Вучић – Николић – Дачић и да подрже Српску радикалну странку и њеног председника др Војислава Шешеља у борби за суверену државу Србију.