Прочитај ми чланак

СРС: Морамо срушити и премијера и све остале квислинге

0

Историјска јавна понуда премијера Ивице Дачића да јужна српска покрајина добије столицу у УН представља брутално кршење Устава Србије и очигледан је циљ скупштинске Резолуције о преговорима са ПИС у Приштини.

Са жаљењем констатујемо да је премијеровим јучерашњим чином окупација Србије ушла у финалну фазу de jure признања независности, која ће се окончати – како је најавио и Томислав Николић – интеграцијом свете српске колевке у шиптарску велику Албанију.

На несрећу, СРС је опет била у праву: Резолуцијом се легализује капитулантска политика досманлијске власти и независност НАТО државе се заокружује. Зато још једном апелујемо на све Србе и све патриоте да не дозволе ову издају и да притиском на власт – у свим границама које допушта Устав – заједнички срушимо све квислинге у Србији, а не само бедног премијера, јер само радикалним и доследним мерама можемо да повратимо сувереност Србије.

Дачићев позив Русији и Кини – да оне спрече улазак Косова у УН, када га преговарачки тим Србије „договори као део свеобухватног решења“ – пљување је у лице пријатељима и надамо се да ће нам Москва и Пекинг опростити ову историјску срамоту.

 

(СРС)