Прочитај ми чланак

СРС: Могу нас побеђивати, али нас не могу победити

0

c9d19416f445

Драга браћо и сестре, поштовани пријатељи,

У ове изборе смо ушли као у праву БИТКУ, а не као у друштвено-политичку игру са унапред познатим исходом. Зато што смо били свесни трагедије која се догађа нашем народу и величине издаје која прети да уништи све што смо с муком стицали и бранили скоро хиљаду година.

Ми се не смешкамо и не улизујемо ником, не мислимо једно а да говоримо друго и радимо нешто треће, не дружимо се са идеолошким и националним противницима, не доживљавамо себе као неку снобовску политичку елиту, спремни смо да увек бранимо нашу Отаџбину и да безусловно живимо са српским народом и за тај народ.

Tо су препознали сви они који су гласали за нас. Сви они су гласали за људе који би се реално и заиста у њихово име БОРИЛИ за правду, истину и слободу.

Гласали су за оне који борбу с криминалом не би користили само за предизборне и пропагандне сврхе и који неће стати на пола, већ ће довршити започето у бици са злом.

Гласали су за нас.

Упркос свим притисцима режима, упркос уценама и претњама најопаснијих криминалаца у Србији – наши гласачи су разбили наметнуте окове, одупрли су се „испирању мозга“ и гласали за своје истинске представнике у српској политици.

Зато бих желео да се захвалим свим овим анонимним херојима, свим тим „незнаним јунацима“ који су осетили да се данас бије битка за спас српске душе, да је не изгубимо (заједно са српским Косовом).

Нажалост, сада у Народну скупштину Републике Србије нису ушли српски радикали, Образ и Наши, па тако, без нас, у Парламенту неће бити онај аутентични дух српског народа.

Режим ће сада моћи да испод стола и далеко од очију јавности мирно мења и преправља српски устав, моћи ће да продају и поклањају Србију и српске земље.

Али, не заборавите, јер ћете се ускоро уверити у смисао ових речи, да НИЈЕ СВЕ ГОТОВО!

Надувани балон режимске политике ће ускоро пући и родиће се, незаустављиво, СЛОБОДНА СРБИЈА.

За тај дан живимо.

Наставићемо да се боримо и трудимо, колико год будемо могли, за исте оне идеале за које се некада и одувек борила и радикална странка у Првом светском рату, у време Николе Пашића и краља Петра Првог Карађорђевића, али и за оне етичке принципе и завете које данас у Хагу и пред историјом брани др Војислав Шешељ.

Најгоре од свега је што на овим изборима није изгубила Српска радикална странка, није изгубио Образ, нису изгубили Наши.

Изгубио је српски народ.

Срби су изгубили своју Косовску битку.

Ипак, ни све лоше не траје вечито.

Србија је излазила и из већих и дуготрајнијих невоља, па ће тако опет бити.

Можда не у име читаве Србије, али сигурно у име Српске радикалне странке, Образа и Наших рећи ћемо:

Могу нас побеђивати, али нас не могу победити.

Док верујемо у Бога, Србију и себе, нико нам ништа не може.

(Српска радикална странка)