Прочитај ми чланак

СРС: Медијски мрак над Србијом (Видео)

0

SRS setnja Beogradom

Српска радикална странка подесећа јавност на медијски мрак који се спустио над Србијом, а који спроводи ова недемократска и тоталитарна власт, а доказ за то су и предстојећи  локални избори у градској општини Вождовац.

Члан Централно отаџбинске управе и председник Општинског одбора СРС Чукарица, Здравко Топаловић, на данашњој конференцији за новинаре истако је да је актуелни режим само наставио са спровођењем политике Демократске странке и Бориса Тадића, а то је „ ЕУ по сваку цену“, а напредњаци су ту политику и усавршили, што показује и њихов нови слоган „ ЕУ или смрт“. Грађани Србије морају бити свесни да оваква политика води директно у пропаст.

Српска радиаклна странка се понаша у складу са временом у ком се налазимо, не троши новац на билборде и скупу кампању, дели судбину свог народа и непосредно грађанима жели да укаже на проблеме и изнесе их у јавност, нагласио је Топаловић.

Српска радикална странка захтева од медија да извештавају не један примерен и објективан начин, а не као до сада.

 

Радикали обишли Бањицу
Кандидат Српске радикалне странке за председника општине Вождовац Бојан Младеновић и кандидати за одборнике обишли су насеље Бањицу и на лицу места указали на проблеме са финансијским малверзацијама везаним за реновирање терена за боћање и објекта за децу „Пузле град“.

Реновирање терена за боћање на Бањици коштало је невероватних 4, 5 милиона динара а приказана потрошња новца је три пута већа од праве тј. реалне вредности ових радова. То значи да је 3 милиона динара завршило у приватним џеповима функционера лоповске власти на Вождовцу. Александар Вучић се наводно бори против корупције па се сви ми питамо зашто онда  дозвољава корупцију на Општини где управо влада Српска напредна странка, упитао је Бојан Младеновић.

 „Пузле град“ који се налази на Бањици је огледало неспособне како актуелне тако и претходне власти на Вождовцу. Наиме, овај објекат је саграђен пре више година а коришћен је свега неколико месеци. Своју неспособност показале су ДС, СПС, СНС и ДСС у претходном периоду јер су дозволили да овај објекат не буде у функцији и да напросто пропадне, истакао је Бојан Младеновић.

Због тога је потребно да Општином руководе пре свега одговорни људи који би овакаве и сличне објекте реновирали и омогућили деци на коришћење.  Зато свим суграђанима поручујемо који су за истинску борбу против криминала, корупције, лоповлука да заокруже број 7 и гласају за СРС – др Војислав Шешељ, закључио је кандидат зе председника општине, Бојан Младеновић.