Прочитај ми чланак

СРПСКИ НАВИЈАЧИ У ВЕЗИ КОСОВА, властима и опозицији послали јасну поруку!

0

Српски навијачи су у центру Београда носили транспарент са јасном поруком „Једино што може да се НДАРЈЕ” је фестивал „Мердита”, за Космет не сме да се пита!”

НДАРЈЕ на албанском иначе значи, подела или поделити.

Реакције српских навијача је настала као одговор на предлог државог врха Србије и Александра Вучића, да Косово и Метохија треба да се поделе између српске државе и албанских власти у Приштини, ко и на одржавање фестивала „Мердита, добар дан”, на коме албански уметници са Космета представљају Београду косовску културну сцену као искључиво аутохтоно албанску.

Цео догађај се збио у четвртак, 30. маја негде после 21 часа, када су централним београским улицама српски навијачи, из разних клубова марширали са јасном поруком да нема поделе, када је у питању јужна српска покрајина Косово и Метохија.

На снимку су навијачи Црвене звезде, популарне Делије, док су Партизанови навијачи, Гробари, са истом или сличном паролом, били у суседним улицама.

Занимљиво, да оно што српске навијаче уједињује, а то је одбрана целотовисти српске државе и српског народа, то раздваја српске политичаре који као да не знају шта да раде са косовским проблемом.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!