Прочитај ми чланак

Немања Шаровић: СНС злоупотребљава бирачке спискове (Видео)

0

 

konferencija SRS

Српска радикална странка најоштрије осуђује изјаву Александра Вучића, којом је јуче најавио да ће 101 хектар најбољег и најскупљег градског грађевинског земљишта, не само у Београду, већ и у читавој југоисточној Европи, које се протеже од Бранковог моста до иза Газеле, мимо законом прописане процедуре уступити свoјим назови-пријатељима и финансијерима, изјавио је Немања Шаровић, кандидат за градоначелника Београда.

Вучићева најава да ће градња некаквог торња почети већ у мају ове године недвосмислено показује његову одлучност да кршењем закона и свих постојећих планских докумената својим ортацима омогући остваривање енормног профита на штету, пре свега Београђана, али и грађана читаве Србије.

Чињеница је да само крајње бахата и осиона особа може испољити, не само његову осионост и диктаторску природу, већ и осионо и диктаторско понашање.

Konferencija 2 srs

Српска радикална странка захтева да надлежни државни органи хитно реагују и заштите грађане Србије које активисти Српске напредне странке већ данима обилазе са бирачким списковима, узнемиравају и врше на њих притисак да гласају за Александра Вучића. У складу са законом, нико нема право да од грађана захтева да се изјасне за кога ће гласати, нити ко има право да грађанима прети или нуди новац у замену за њихов глас.

Српска радикална странка од свих медија захтева да обезбеде равноправан третман и заступљеност свим странкама којима су проглашене изборне листе и подсећа да ниједан радикал није гостовао ни у једној емисији на телевизији са националном фреквенцијом скоро пуне две године.

(Србин.инфо )