Прочитај ми чланак

Срђан Миливојевић: Вучићу, све вас чека Забела, народ ће сазнати истину о Бањској!

0

Александар Вучић и Милан Радоичић мораће да одговарају за догађаје у селу Бањска, а јавност Србије да сазна све детаље новог дебакла издајника Александра Вучића.

Ово за Србин.инфо поручује Срђан Миливојевић, потпредседник Демократске странке и поставља питање да ли ће Вучић ускоро послати др Златибора Лончара „у визиту“ Радоичићу!

Миливојевић је у име групе посланика, предао предлог председнику парламента Србије, Владимиру Орлићу у коме тражи формирање Анкетног одбора о недавним дешавањима на Северу Косова и Метохије и улози Милана Радоичића у тим догађајима.

– Јел и сада водимо 5:0, јел броји неко или се броје само убијени Срби – поставља питање Миливојевић.

Он истиче да је Радоичић, као човек режима Александра Вучића означен не само као политички лидер Срба са Косова, већ и као особа од највећег поверења председника Србије.

Анкетни одбор требало би да утврди и да ли је Радоичић учествовао у формирању криминалне организације и да ли је учествовао у застрашивању у терору над српским грађанима који нису подржали погубну и штеточинску политику Александра Вучића.

Миливојевић је за Србин инфо констатовао да је Вучић лажни родољуб, који је пилеће ногице у замену за кинеске летеће аутомобиле, самлео у паризер који нам сада нуди да једемо.

– Вучићев пад је много ближи него што то већина мисли. Али, његов пад морамо ми као народ да убрзано. Јер, ако је нама добар, замислите колико је тек Вучић добар Кристофера Хилу – поручује Миливојевић.

Више о овоме у видео прилогу.