Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО на протесту: Срђану Жунићу забранили да говори и дали му наногицу!

0

Протест под називом Генерални штрајк, одржан је јуче и данас испред Скупштине Србије, а Александар Бацковић је обавестио окупљене да је главни организатор и покретач овог народног бунта, Срђан Жунић, после хапшења у чћетвртак увече ипак у субпоту пуштен на слободу уз рестриктивне услове:

– Срђан Жунић је сада кући, али му је забрањено да говори у јавности и од понедељка мора да носи наногицу, рекао је Бацковић додајући да је Жунић уствари био отет од припадника УКП у Земуну.

„Срђана су само одједном ухватили и убацили у неки ауту, а да сам он није ни знао ко су ти људи. Чак је у првим тренутку помислио да су то можда СНС батинаши који раде за Вучића или ко зна ко други“, открио је Александар Бацковић на протесту.

А шта је о Генералном штрајку испред Скупштине Србије рекао један од организатора Немања Петровић, погледајте у видео прилогу.

Србин.инфо је и у петак, првог дана Генералног штрајка, готово читав дан извештавао испред Скупштине, емитовао догађај уживо у неколико наврата. Како је било, погледајте у видео прилозима на јутјуб каналу србин.инфо.