Прочитај ми чланак

СПРЕМА СЕ ВЕЛИКИ РАТ Запада против Русије

0

putin-vs-obama

Треба се сетити цара Лазара и не треба имати страх. Бог од нас не тражи победе, већ храброст. Он одлучује ко ће да победи. Цара Лазара је прославио подвиг. Не то што је победио или изгубио у бици, већ је Господ од њега захтевао да живот да за свој народ. А ми смо данас навикли на удобност и хтели бисмо да победимо и лепо живимо. Не може то увек.

Главни циљ западних сатаниста је да Србе и остале балканске православне народе увуку у рат, са наших територија гађајући Русију опасним пројектилима. Ко буде у НАТО-у, биће мета Русије. Само замислите то сатанино задовољство: да из Русије, од које смо вековима живели и која нам је помагала у борби за слободу, стигну нуклеарни пројектили који ће, између осталог, сажећи Србију, Црну Гору, Србску Босну и Херцеговину. А баш то, баш то је циљ сатане и његових гаулајтера, Рокфелера, Ротшилда, Моргана и остале банкократске багре која као марионетама управља Вашингтоном и Бриселом.

Јер они ратују против Христа.

Као што је славни архимандрит студенички Јулијан рекао једном комунисти: »Не мрзиш ти мене, него Оног у мени; и не мрзиш ме ти, него онај у теби».

А Руси све ово добро знају. Руски стратег Леонид Решетњиков у недавном разговору са «Новостима» јасно каже: »Ми бранимо интересе српског народа до оне границе до које их српски народ и сам брани. Ако их не буде бранио, то нећемо радити ни ми. Знамо да Запад обично није објективан према Србији, а није ни према Русији. Цена западне позиције нам је одлично позната. Њу диктира само једно: постићи да Срби буду понижени, да буду принуђени да живе по западним правилима./…/

vladimir dimitrijevic biografijaНесумњиво је да су они који су на власти под америчким утицајем. Види се да је Србија принуђена да прихвата компромисе или да одступа. А истина је и да је више од 50 одсто српског народа традиционално оријентисано ка Русији, и то Американци добро знају. Због тога је њихов притисак тако велики. Срби су за Американце „непоуздани“ због те своје склоности. САД се неће надметати са Кином, већ са Русијом која овде није само потенцијална економска алатернатива, већ и духовна. Ако постоји народ или држава која симпатише Русију, она мора бити понижена./…/

Запад је донео чврсту одлуку, створио је псеудодржаву („Косова репубљик“, нап. В. Д) и нема разлога да се од тога одступи, а све је урађено да би се Србија ослабила. Ризикујући да то прихвати, Србија би села у воз који јури у провалију. Уопште не разумем тежњу да се по сваку цену уђе у ЕУ, сада када је она у дубокој кризи. Није грчка криза само њена, већ је то велика криза ЕУ. Шта желе Македонија или Србија говорећи да хоће у ЕУ? Да тај исти земљотрес буде сутра и код вас? Али, погрешних схватања има свуда. Неки људи су пропагандом доведени у ситуацију да више нису у стању да мисле.

Приближавањем ЕУ, која је у кризи, огромна већина народа не може да добије ништа, а неке повластице можда ће имати део елите. Питање је одговорности просвећених људи у свакој нацији да на то укажу.Иако бисмо сви желели стабилност, оне (границе на Балкану, нап. В.Д) су привремене јер су вештачки наметнуте споља, на штету српског народа. Он је подељен, слично као и руски. Изван Русије живи 25 милиона Руса и око тога се и води сукоб у Украјини пошто су и тамо границе вештачке. Такве могу постојати неко време, јер не можете вештачки поделити један народ. Немачки народ је био подељен, и шта год ми о томе мислили, на крају је успео да се уједини. Исто тако и српски народ, или било који човек коме вежете руке, тежи да се одвеже и ослободи. То није процес који се завршава за годину или десет, али ће се неизбежно завршити./…/

Ко је пре три године могао рећи да ће бити оваквих догађаја у Донбасу? Борба за уједињење нације и за самосталност често не бива мирна. Али деси се и мирно, као у немачком случају./…/

Треба се сетити цара Лазара и не треба имати страх. Бог од нас не тражи победе, већ храброст. Он одлучује ко ће да победи. Цара Лазара је прославио подвиг. Не то што је победио или изгубио у бици, већ је Господ од њега захтевао да живот да за свој народ. А ми смо данас навикли на удобност и хтели бисмо да победимо и лепо живимо. Не може то увек“.

Из овога је јасно – Александар Вучић Бранковић води Србију у тешку и крваву пропаст. А Срби ипак имају наде да се спасу.

Како и како? Повратком Богу и себи.

Или, како је рекао Свети владика Николај у својим писмима Србима из логора Дахау: „Шта сада да радимо? Све само не оно што смо радили у времену између два Светска рата. Да не грешимо, те да понова не испаштамо.

Да не вређамо Цара Господа Бога, те да не заслужимо још већу казну, авај, без помиловања. Да се не каљамо неваљалством, те да се не би морали понова прати својом крвљу и својим сузама. Да не газимо светиње предака наших, те да не би опет били прегажени.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.

Нека се свак, ко је српски родољуб, пашти да задобије царство небеско, којим се једино може одржати царство земаљско на дуже време.

Кад је наш народ рекао: правда држи земљу и градове, као да је рекао: царство небеско држи царство земаљско. Јер, правда је једна сила од многих сила царства небеснога. Једна друга сила јесте вера, трећа љубав, четврта исти на, пета милост, шеста мудрост, седма чистота, и тако скоро без броја и без краја.

Размислите коју од ових сила имате, а коју немате. По журите да их све задобијете. Тако ћете бити савршени као Отац ваш небесни што је савршен. Тако ћете одолети мрачним силама пакла, које су биле преовладале нашом државом, које ће нас и у сећању дуго морити као што мори страшан сан. И тако ћете најзад, оружани силом небеском, најбоље потврдити и своје родољубље и свој назив православних хришћана. Нека вам је на помоћ Господ Христос, са Оцем и Духом Светим на век века. Амин“.

Извор: Двери / Србин.инфо