Прочитај ми чланак

СПИСАК БОТОВА се дели широм Србије: Учитељице, васпитачице, социјални радници…

0

Иако о томе не извештавају режимски и Сорош медији, највећа вест у Србији је тренутно обиман списак СНС ботова по градовима и регионима, који за плату из буџета (о трошку народа) вређају годинама политичке неистомишљенике.

На списку су и поједини народни посланици, бројни општинари, наставно особље, васпитачице, радници запослени у Социјалним центрима, културним и јавним установама. 

Списак је на Твитеру објавио Драган Видаковић Мрки, а шири се и путем Вибера, Фејсбука и других мрежа.

Списак је објавио и Борис Малагурски на свом Твитер налогу, Народна странка Врачар и бројни Твитераши.

Очигледно је списак „процурео“ из врха странке или бот дивизије, будући да садржи имена и презимена, као и све њихове бот налоге на Твитеру, Фејсбуку, Инстаграму…

Посебно је узнемирио духове у мањим срединама где си „сви знају“, многи су препознали на њему своје рођаке, пријатеље за које нису мислили да се тиме баве док званично примају плате као наставно особље, васпитачице, општински радници, а судећи по списку, огроман број ботова је у Центрима за социјални рад где ботују чак и директори.

„Занимљива чињеница, неколико медија у региону је споменуло да је откривен систем ботова владајућег режима у Србији. Медији у Србији ћуте о томе“, констатовао је Видаковић који је први објавио списак.

То говори да за мркли медијски мрак у Србији није заслужна само СНС цензура и прорежимски медији, већ им активно помажу и тзв. опозициони.