Прочитај ми чланак

СПИН ЗА РЕТАРДЕ Вучић први пут о санкцијама Вулину: Није дрога, то је због Русије

0

Александар Вучић говорио је први пут у увођењу санкцији Александру Вулину од стране САД и рекао да то није учињено због некаквог криминала, већ Вулиновог односа према Руској федерацији. Поред тога, додао је да ће сутра детаљно говорити о позицији Вулина.

„Стао сам иза кампање јер вређају људе само зато што другачије мисле, због вас који мислите да имате да право да уништавате туђе животе. Имате по 5 налога, а онда вам смета када вам неко одговара на тај начин.

Мислим да је штетно да се одговара на такав начин… Кога брига за све те лажи, а нећу да причам на дневном нивоу када је реч о увредама. Кажете са друге стране су плаћеници, па супер, ја сам тај који се ваш не плаши. Србија која ради и гради је много вреднија од Србије катанчења, Србије пропадања.

Хоћете да ме натерате да мислим као ви… Нашли неку жену која каже да је била плаћена за то. Тако је и са Вулином, али сутра ћу детаљно говорити о томе. Али, колико видим кокаин није пронађен код Вулина у кабинету, већ у Белој кући. Сматрам да је страшно важно да се проведе истрага јер је то општи члан који користе да нешто напишу. Заборавили сте да поменете Русију.

Против Вулина нису уведене санкције против криминала, већ његовог односа према Руској федерацији. Али, о његовој позицији ћу детаљно говорити сутра“, навео је Вучић.