Прочитај ми чланак

СНС таблоид: Од Вучића зависи судбина планете (ФОТО)

0

Александар Вучић, чланови Српске напредне странке и таблоиди који су под директном контролом власти, нема више никакве дилеме, очигледно живе у паралелној стварности, па смо тако јуче могли да видимо најаву режимског гласила како ће разговор Вучића и Макрона бити судбински за, пазите сад, целу планету.

Говори свакодневно Вучић колико је „Србија моћна“, како је економски тигар и још много тога, буса се у груди, али га стварност некако увек демантује.

Али, не спречава то напредњачког лидера да прича о Србији као о некој велесили, у чему га својски прате и таблоиди које контролише. И заиста, свега смо се начитали и наслушали у претходном периоду, надметала су се режимска гласила ко ће више да похвали председника СНС, у чему је најдаље отишао Ало.

Tekst u režimskom tabloidu Alo FOTO: Printscreen

Текст у режимском таблоиду Ало ФОТО: Принтскрин

 

 

Јер, како другачије објаснити јучерашњу најаву за разговор Александра Вучића и председника Француске Емануела Макрона.

– ВУЧИЋ И МАКРОН РАЗГОВАРАЈУ У 18 ЧАСОВА. Од овог можда зависи и судбина планете – без имало блама је текст насловио овај „медиј“.

– Брате… – написао је Јован Личина реагујући на ову објаву, а затим је наставио:

– Дванаести минут овог разговора, ваљда ће се ускоро завршити, па да се нама Земљанима каже каква нам је судбина. Становници планете јављају да је председник Вучић објавио закључке овог, не претерано дугачког разговора на Инстаграму. Ми који немамо „инстаћ“, надамо се најбољем – написао је синоћ Личина.

Поставља се питање само шта је следеће што ће таблоиди да објаве, а све како би показали „моћ“ председника Србије… Можда, евентуално, да се објави како Вучић дели савете Путину и Зеленском како да превазиђу украјинско-руску кризу. Идеја је много, па, таблоиди, навалите…