Прочитај ми чланак

СНС се спрема силом да победи у Војводини: Ево у које градове шаљу „екипе“

0

sns-miting-foto-printscreen-n1-1452797723-824265

Према информацијама које су се појавиле у медијима, СНС је припремила је стратегију да макар и недемократским средствима обезбеди изборну победу у неколико градова у Војводини. Према информацијама које су процуреле у јавности, организоване групе навијача и активиста СНС већ у петак 22. фебруара ће стићи у Зрењанин, Суботицу и Нови Сад  где ће обавити „посебне задатке“ за СНС.

Реч је о групама које ће бити под командом једног контроверзног бизнисмена са Косова и Метохије блиском СНС-у.  Њихов задатак ће бити да на дан избора додатно помогну градским одборима СНС у „извлачењу“ људи на гласање али и ометање дргих сранака у њиховим активностима тог дана.

– Они треба да извлаче људе на кутије, некима да онемогуће да гласају, а ако треба и да бију и хапсе. У Суботицу долази 80 и биће смештени у хотелу Патрија, собе им обезбедили бивши повереник СНС, у Нови Сад у хотел Парк стиже 120 људи из Београда, у Зрењанин 50 из Новог Сада и биће смештени у хотелу Војводина – каже добро обавештени саговорних Ослобођења.

Према његовим речима, активистима СНС ће асистирати и локални људи блиски криминалним круговима.

Извор: Ослобођење