Прочитај ми чланак

СНС МЕГАФОН и осуђени силоватељ Сима има плату 140.000 дин. и стан у Београђанки!

0

Главни Вучићев мегафон и пајац власти Сима Спасић добија плату од режима у износу од 140.000 динара, сазнаје Директно.рс. Осим тога, Спасићу је обезбеђена и "канцеларија" на последњем спрату "Београђанке", која је заправо адаптирана у стан јер му је посао да се дере преко мегафона на улици, омета протесте и вређа опозицију.

Где год су протести, ето Симе Спасића са својим мегафоном. За то је Спасићу обезбеђена „масна плата“ од 140.000 динара и стан у „Београђанки“ да глуми кловна и ремети опозицију на сваком ћошку.

Последњи Симин перформанс био је испред мурала Ратка Младића, где је дошао два дана касније да и он учесвтује у Вучићевој режији наметања небитне теме да би се сакрила најбитнија – промена Устава и промена услова за референдум. Спасић је познат по томе да редовно долази тамо где је опозиција, те ремети конференције за штампу, вређа и псује опозиционаре, а за то добија и плату која је већа од лекара специјалисте.

С обзиром на то да се „Београђанка“ сада реновира и има нове власнике, питање је где ће режим касније сместити Симу.

Осим повластица које има у Београду, овај режимски кадар са КиМ добија поклоне из буџета и у другим градовима, па је тако добио и канцеларију у Нишу од СНС масонке Драгане Сотировски. Логично је осуђени силоватељ Сима задобије све симпатије код ове СНС даме и бивше новинарке на буџету народа (РТС), која попут Весића у Београду не може да му одоли, а не додели канцеларију, плату…

Спасић је као угледни бивши затвореник био гост и у Скупштини Србије где је говорио на седници скупштинског одбора за Косово и Метохију, често гостује и код Марића, као и на Пинку.

Сима Спасић је одлежао чак четири и по године у затвору, пошто је 2009. године у Нишу ухапшен на основу кривичне пријаве за брутално силовање бивше супруге из освете. Такав заслужује да га издржава народ Србије, бар тако сматрају Вучић, Сотировска, Весић који му деле новац из буџета. Редовно се дере и испред Пинка, кад се ту организују протести, како би одбранио ЈУЛ Жекса и ријалити вредности.