Прочитај ми чланак

СНС БОТ У АКЦИЈИ: Даљи притисак на посланике Двери и претња затвором

0

У договору са Мајом Гојковић напредњак Марио Спасић подноси кривичне пријаве да би после искључења из рада Народне скупштине Бошка Обрадовића, Срђана Нога и Марије Јањушевић власт пробала да их смести и у затвор.

Маја Гојковић наставља да обмањује јавност да је изненађена о ”Одлуци једног грађанина да поднесе кривичну пријаву против троје посланика Двери због упада у њен кабинет и насилничког понашања” (Политика 15.11.2017.), пошто Марио Спасић, генерални секретар Савета за мониторинг, људска права и борбу против корупције – Транспарентност, није никакав обичан грађанин, већ СНС – бот прве врсте.

Колико је ово смешно, а уједно и жалосно, да се оваква извлачења од одговорности Маје Гојковић налазе на насловној страни „Политике“, говори и јасна чињеница да се догодио било какав инцидент у кабинету, по службеној дужности МУП би поднео кривичне пријаве против посланика Двери, јер их је било до 10-так у том тренутку када су посланици Двери ушли у кабинет Маје Гојковић. Изгледа да је Мајина модрица ипак настала као одраз Вучићеве љутње на неспособност Маје Гојковић да се реши посланика Двери.

Ко је заправо Марио Спасић?

Занимљив је текст из „Вечерњих новости“ из 2013. у којем је за себе Спасић тврдио да ће бити шеф никад формираног антикорупцијског тима у просвети по позиву тадашњег ППВ-а Александра Вучића као и да је ”још 2005. уписао Високу техничку машинску школу у Трстенику, али је никад није завршио. У овој образовној установи потврђено нам је да је Спасић напустио школовање, тако што је узео своја документа, а онда, како тврде, оптужио школу да их је уништила.”

Гојковић добро зна ко је Марио, а његова медијска појављивања на Информеру, Пинку, и код Ђуке у служби режима недвосмислено указују на то.

Јасно је да је прави налогодавац кривичних пријава против народних посланика Двери, Маја Гојковић, која уместо да води Скупштину по Пословнику, обрачунава се са политичким неистомишљеницима.

Поручујемо напредњацима да Двери никакве кривичне пријаве неће уплашити и повући из борбе против најкорумпиранијег, криминалног режима у последњих 27 година.

Информативна служба Српског покрета Двери