ШИРИ СЕ АКЦИЈА „СНС рупа“

0

Док машине и радници поправљају ударне рупе по нишким улицама, своју акцију наставља и група “Нишки активизам”, па је освануло 9 нових рупа обележених скраћеницом имена највеће владајуће странке у Нишу и Србији – СНС.

Једни крпе рупе, други их проналазе и шире мапу СНС рупа по граду. Растрчали су се радници и машине фирми Траце и Водоградња које треба да доведу нишке улице у пристојно стање, али ни незадовољне Нишлије нису на одмору, па плавим спрејем исписују СНС по рупама.

На коловозу и по тротоарима, Ниш је добио 9 нових “напредних” рупа и то – две у Душановој, две у Првомајској, две у Војводе Мишића, у Гутенберговој, Драгише Мишовића и преко пута Ватрогасног дома код Дома здравља.

Активисти су направили и сајт – снсофрље.цом где представљају свој „рад“.

Судећи по Твитеру, ова акција се примила и у Београду, где је на Чукарици осванула прва престоничка “СНС рупа”.

Подсетимо, акција “СНС рупа” кренула је почетком фебруара из Улице Војводе Танкосића код Дома здравља, која после радова око новог паркинга није враћена у првобитно стање. Настављена је и на Палилули, па проширена са 9 нових рупа. Добила је и „СНС офрље“ тротоарску акцију као допуну.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!