Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Вучићу, не ометај одлазак Албанаца с Косова и Метохије!

0

seselj tviter ed

Председник радикала, Војислав Шешељ, јасно је на Твитеру изложио свој став када је у питању масовни одлазак Албанаца са Космета, најновија распродаја наоружања Војске Србије, инагурације нове хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, наплате ратне одштете од држава које су бомбардовале Србију и девизних кредита становника Србије.

У вези албанских емиграната који су кренули са Космета у правцу Запада Шешељ је констатовао да премијер Србије Александар Вучић и Влада Србије уместо да помогну да што већи број Албанаца са Косова и Метохије оде у Европу,   они их заустављају на српско-мађарској граници.

Председник СРС је осудио и најављену  распродају оружја Војске Србије приметивши да ниједна нормална држава не продаје старо наоружање док не набави ново.; а и да Србија нема пара ни за пензије, а камоли за ново оружје.

Вођа радикала је био оштар и вези могућег доласка председника Србије Томислава Николића на инагурације будуће хрватске председнице нагласивши „…да је очекивао да четнички војвода Томислав Николић у Загребу изврши смотру хрватске усташке гарде, на инаугурацији Колинде Гробар Китаревић”.

Војислав Шешељ је и изнео занимљив предлог како српска држава може да попуни буџет Србије. Он сматра да „ … попут Грчке, и Србија би морала да своје спољне дугове пребија с ратном одштетом коју морамо обрачунати државама које су нас бомбардовале”.

На крају радикалски вођа своје излагање на Твитеру завршио тврдњом да када би Србија имала озбиљну владу, она би, попут Мађарске, све кредите грађана у страној валути укинула и претворила у динарске по повољном курсу.

(Србин.инфо, Твитер)