Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ УПУТИО ОШТРО УПОЗОРЕЊЕ АЛБАНЦИМА Ако дође до рата нећете се добро провести

0

Говорећи о бегу Николе Груевског у Мађарску, Шешељ каже да је убеђен да би режим Зорана Заева убио Груевског у затвору

Председник СРС Војислав Шешељ рекао је у интервјуу Васку Ефтову у емисији „Во центар“ да морамо обезбедити да Срби на Косову и Метохији могу да се снабдевају робом из Србије.

– Албанци желе да угрозе остатак Срба на Косову и Метохији, тиме што ће забранити испоруку роба из Србије. Такса је сад 100 одсто у односу на вредност робе, што не може нико да плати – рекао је Шешељ.

На питање Васка Ефтова да ли Србија има снаге да одбрани север Косова и Метохије, Шешељ каже да је српска војска у стању да поврати целу територију јужне покрајине.

– Ако дође до оружаног обрачуна, нама је Русија гаранција да се НАТО неће мешати. Нема више бомбардовања Србије, а наша војска је у стању да поврати целу територију Косова и Метохије, ако дође до тога. Ако дође стани-пани, тј. до обрачуна, неће се они добро провести – рекао је Шешељ.

Говорећи о бегу Николе Груевског у Мађарску, Шешељ каже да је убеђен да би режим Зорана Заева убио Груевског у затвору.

– Док је био на територији Србије, штитили су га четнички бајонети. Био је апсолутно безбедан! 12. новембра у 5 сати ујутру прешао је српско-мађарску границу код Хоргоша. Србима је у интересу да се он сачува. Да је отишао у затвор, ја сам убеђен да би га убили тамо. Не би га оставли у животу. Поткупе неког криминалца да га убије, тог криминалца после провизорно суде, а могу и њега да убију – рекао је Шешељ и подсетио на сличан случај Ли Освалда (атентатора на Кенедија) и Џека Рубија.

Шешељ је рекао и да ће Зоран Заев изгубити следеће изборе у Македонији.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!