Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Лидери Савеза за Србију без политичког талента и искуства

0

Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да су лидери Савеза за Србију (СзС) без политичког талента и искуства и да не знају шта би хтели.

Шешељ је гостујући на телевизији О2 рекао да је протест опозиционог СзС у суботу, 13. априла у Београду показао да нема ко да га предводи.

„Какви су оно говори били испред Скупштине Србије, јесу то политички говори? Ја кажем не“, рекао је Шешељ.

Упитан шта мисли зашто на протесту није говорио један од лидера СзС Драган Дјилас, Шешељ је казао да је вероватно био разочаран малим бројем људи на скупу.

Шешељ је оценио да постоји утемељење за захтеве које је изнео СзС на протесту, те да су тиме показали да нису за ванредне парламентарне изборе.

„Показали су да су за то да не буде ванредних избора и да видимо шта треба пре њих променити. Пре свега променити скупштински пословник“, рекао је Шешељ.

Он је додао да Радио-телевизија Србије треба да буде опет у државном власништву, а не јавни сервис.

„Нема разговора ван Скупштине, ту морају да се воде сви разговори власти и опозиције“, поручио је Шешељ и додао да је СРС спреман на дијалог с влашћу.

Шешељ је оценио да је много тежа увреда посланице Демократске странке Александре Јерков да је „ратни злочинац него некоме опсовати мајку“.

„Она (Јерков) мени каже да сам ратни злочинац, а ја да јој титрам. Што да јој не одговорим, она мени каже да сам ратни злочинац, а не могу да јој узвратим“, казао је Шешељ.

Шешељ је казао да бележи ко га је све назвао ратним злочинцем и да ће на све то узвратити.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!