Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Ако хоће неко да се заштити од сиде, обавезно треба да навуче Ивицу Дачића!

0

seselj sarovic aleksandar seselj

Пошто због незваничне медијске блокаде већина медија у Србији не преноси саопштења председника СРС, Војислав Шешељ се опет огласио на свом Твитер налогу.

Вођа радикала је изнео став да је нормална Србија је листом против уласка у Европску унију, а да су евроунијати декадентне, залуђене, психопатске и денационализоване личности.

Шешељ је наговестио да ће следећи парламентарни избори бити дефинитивни обрачун између противника и присталица уласка у Европску унију, те да ће  евроунијати  попити нокаут.

Први човек радикала је прекоментарисао недавну изјаву Тање Мишћевић, српског шефа преговарачког тима са ЕУ, у којој је  изнела тврдњу да у Србији има мало евроскептика.

Због те њене изјаве Војислав Шешељ сматра да је Тања Мишћевић  потпуно пролупала, пошто мисли да је већина Срба блесава и залуђена (за ЕУ) попут ње.

seselj tviter 12

Лидер радикала је изнео став на Твитеру и  о српском министру спољних послова Ивици Дачићу.

Он сматра да пошто се Дачић јавно извинио хомосексуалцима зато што их је као премијер вређао, да би сад могао могао и да се учлани у њихову организацију, те да то што се Ивица Дачић извинио хомосексуалцима није доказ да је хомосексуализам природна појава, него да је министар Дачић човек од гуме, као кондом.

Шешељ је на крају закључио да ако хоће неко да се ефикасно заштити од сиде и других полних болести, обавезно пре ризичног секса треба да навуће Ивицу Дачића пазећи да он (Дачић) не пукне.

seselj tviterd(Србин.инфо, Твитер)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.