Прочитај ми чланак

СЕКРЕТАРИЦИ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА, Силвани Арсовић, одређен притвор до 48 сати

0

Секретарици Оливера Ивановића Силвани Арсовић одређен је притвор до 48 сати, потврдила је за КоССев Ксенија Божовић из ГИ СДП. Како је навела за овај портал, то су јој пренели адвокати.

Божовић је додала и да се налази на путу ка Грачаници, како би добила што више детаља од адвоката који су тамо.

Подсетимо, раније данас некадашња секретарица Оливера Ивановића позвана је на саслушање у Приштину, а Ксенија Божовић је навела да јој се јавила током пута, замолила је да јој обезбеди адвоката, након чега је изгубила контакт с њом.

„Силвану су позвали да се јутрос одазове у северну полицијску станицу ради давања исказа у вези са истрагом убиства Оливера Ивановића, што је Силвана и раније чинила неколико пута. У станици су јој навели да је специјални тужилац тражио да је потребно да се оде у Приштину, а онда ми се, како сам разумела, негде током пута јавила и рекла да јој пронађемо адвоката. Више од тада са њом немам никакав контакт. Веома сам забринута“, рекла је раније данас Божовић.

Косовски медији су јутрос јавили да је Арсовић ухапшена.

Косовска полиција се није оглашавала, а Коссев преноси да је покушао да добије потврду и званичне информације из Приштине. Тај портал подсећа да је Силвана Арсовић дугогодишња секретарица Оливера Ивановића и једна од његових најближих сарадника и пријатеља.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!