Прочитај ми чланак

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Весић причом о фонтани вређа интелигенцију

0

Савез за Србију оценио је данас да тврдња заменика градоначелника Београда Горана Весића да ће планирана фонтана на Цветном тргу доносити приходе од туриста који ће у њу убацивати новчиће, од којих би се финансирале ‘нове фонтане’, као и да ће све то бити у рангу Фонтане ди Треви у Риму, изазива „озбиљну сумњу у његов капацитет да даље управља било чим, а поготово главним градом“.

Одборничка група Савеза за Србију у Скупштини Београда оценила је да Весић „наставља да вређа интелигенцију, али и празни џепове Београђана“.

„Није му било довољно што је буџетским средствима преуредио трг на коме станује, него сада тај лични маузолеј од мермера и бетона мења новим ‘генијалним’ изумом: ‘самофинансирајућом фонтаном’. Уколико та фонтана види светло дана, у њу ће неко замишљајући жељу убацивати новчиће. Али то неће бити страни туристи, већ Београђани. Верујемо да ће сваки Београђанин који убаци новчић пожелети себи да Весић и његов шеф Вучић оду са власти. Биће то најсрећнији дан за Београд“, наводи се у саопштењу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!