Прочитај ми чланак

Шаровић поручио: Никада се нећемо одрећи Косова и Метохије

0

i kosovo i rusija srs

Из свечане сале општине Стари град заменик председника СРС Немања Шаровић је окупљеним присталицама поручио да се никада неће одрећи Косова и Метохије, као ни било ког другог националног интереса или појединца у Србији.

Српска радикална странка, Образ и СНП Наши обићи ће читаву Србију и народу вратити изгубљену наду. Ми смо живи доказ да није све на продају, ми смо ти који се никада нећемо предати, ми смо ти који никада нећемо сарађивати са странкама које су за улазак Србије у Европску унију, рекао је заменик председника СРС, Немања Шаровић.

nemanja srs

Непријатељи српства оличени у Хашком трибуналу држаће Војислава Шешеља у затвору док год мисле да тако уништавају Српску радикалну странку. Постоји само један начин да др Војислава Шешеља вратимо у Србију – само добар резултат на изборима и повратак у Народну скупштину Републике Србије гаранција је Шешељевог тријумфалног повратка српском народу!

s5

„Београд је постао џиновски сабирни центар, у коме огромна већина његових житеља пати, трпи и свакодневно се повија под теретом неподношљиве бруталности политичке квазиелите. Обичан народ претворен је у жртве транзиције о којима нико не брине, од којих челници градске власти окрећу главу увек осим пред изборе, када им се љубазно смешкају и обећавају ствари које се, сви знамо, никада неће испунити“, изјавио је кандидат за градоначелника Српске радикалне странке, Покрета Образ и СНП Наши, Немања Шаровић.

stari grad srs kosovo rusija

Ми се никада нећемо сложити са тим да садашње „жртве транзиције“ заувек остану немоћне и обесправљене. Наша мисија је да народу вратимо наду и да заједнички, громогласно кажемо режиму да НИЈЕ СВЕ ГОТОВО! поручио је Немања Шаровић.

„Српска радикална странка вас позива на скуп „11. ГОДИНА ХАШКЕ ТИРАНИЈЕ“. Скуп ће се одржати у Дому синдиката у суботу у 12 сати!“

( Србин.инфо)