Прочитај ми чланак

ШАПИЋ ПРАВИ СВОЈ ТИМ: И Денис Шефик у управи Новог Београда!

0

Александар Шапић наставља да прави дрим тим, не само у базену, већ и у руководећем кадру. Некадашњи саиграчи из репрезентације Слободан Соро и на изненађење многих Денис Шефик, нови су чланови управе Новог Београда, сазнаје Директно.рс.

Осим у појачања играчком кадру, Александар Шапић, оснивач и сада сива еминенција клуба, и те како освежава Нови Београд и на менаџерском плану.

YouTube

Два прослављена српска репрезентативна голмана појачали су редове, тако што ће Соро бити спортски менаџер и на изненађење многих Денис Шефик, биће нови члан управе клуба задужен за спортско питање.

Шефик је почео да тренира ватерполо са осам година у Црвеној звезди. Затим је направио кратку паузу, а потом са Партизаном је био све до 1995. године, када прелази у Бечеј. Бранио је касније и за Јадран из Херцег Новог, Етникос, Будву и Ћивитавекију док се у Партизан враћао у два наврата.

У Црвену звезду је дошао 2012. године. У јануару 2014. постигао је победоносни гол са свог гола у последњој секунди Купа Србије доневши Црвеној звезди победу над Радничким.

Бранио је за репрезентације Србије и Црне Горе.