Прочитај ми чланак

САНДУЛОВИЋ: Ево како ће СНС направити нову изборну превару!

0

Председник Републиканске странке Никола Сандуловић за ТВ Српски Колектив разоткрива нови предизборни систем СНС манипулације!

– По мојим главним информацијама СНС бригада, СНС дивизија је по Вучићевом налогу припремила једну општу злоупотребу података свих грађана на подручју целе Србије. Све општине су дужне да дају комплетне податке свих пунолетних лица који живе на територији, а СНС активисти ће сходно подацима које им буду дали, а такве податке даје и муп србије, по тим адресама ићи људима на станове, у куће па и болнице, ако су тамо, са питањем да ли ће гласати за СНС, да ли су против или уздржани, тврди Сандуловић и додаје:

– Они који ће гласати биће уписани, и на дан избора имаће обезбеђен превоз и надгледаће их да ли су заиста гласали за СНС, они који су против сносиће друге консеквенце, као што су откази, слање извршитеља, укидање пензије, струје… користиће све апарате власти да неком загорчају живот и егзистенцијалне услове. Неопредељени ће бити притискани од стране активиста да ли су променили своје мишљење. То нас уводи у период другог светског рата када су СС дивизије вршиле такве евиденције…каже он. А шта је још испричао погледајте у видеу.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!