Прочитај ми чланак

САНДРА СМЕЊУЈЕ МАРИЈУ Режимски батинаши бесни јер су их функционери искористили

0

Већ два дана трају туче међу напредњацима у Панчеву, који су свађе најмање три струје почели да решавају "хватањем за гушу" по кућама, а уочи седнице Градског одбора која се очекује наредних дана, сазнаје Директно.

PRINSCREEN

 

Централа очекује да на тој седници и чланови СНС Панчево „својом вољом“ изгласају смену Небојше Стефановића, пошто је панчевачки одбор СНС увек и важио за одбор Стефановићевог непријатеља у странци – Бранка Маловића, који је годинама уназад покушавао да и Стефановићевом оцу преузме СНС одбор на Новом Београду.

Међутим, велики број панчевачких напредњака сматра се превареним, јер су их локални политичари често користили као батинаше и силеџије у СНС акцијама у другим градовима, а привилегије су наплатили функцијама само за себе, док већина није добила ама баш ништа.

И тако су се притисци по кућама чланова-батинаша да поново буду искоришћени чак и против Стефановића коме су служили, завршили физичким обрачунима.

Један од повода је и тај што функционерка СНС картела из Панчева Сандра Божић инсистира на томе да чланови затраже и смену Вучићеве министарке Марије Обрадовић. То сматрају личним обрачуном народне посланице Божићеве, јер није постала потпредседник у Народној скупштини, већ је остала на нивоу Кебаре и Лангуре, док је њена конкуренткиња Обрадовићева напредовала чак у министарску фотељу.