Прочитај ми чланак

САНДА: Дарија је као човек дно дна, а о психијатрији не зна ништа

0

Потпредседница Народне странке и психијатар Санда Рашковић Ивић прокоментарисала је увреде које је режисеру Горану Марковићу упутила министарка Дарија Кисић Тепавчевић. Њену психолошку анализу Марковића, Рашковић Ивић је описала као "дно дна".

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Србије Дарија Кисић Тепавчевић извређала је на свом Инстаграм налогу редитеља Горана Марковића, износећи, како је навела, анамнезу његове болести.

„Каже да је депресивано потиштен. Говори да треба стрељати председника Србије Александра Вучића! О крви говори као о води. Причињавају му се логори за људе. Србија му је „дно дна“. Бернар Анри Леви му је „врх врхова“! Огроман новац који је добио од РТС-а за снимање серија и филмова чува за црне дане. У флешбековима види Праг“, навела је министарка.

„Каже да би волео кад порасте да буде Кустурица. Мрзи Дару, а воли Аиду. Напомиње да воли партизане, а мрзи четнике. Срби му се гаде. Филм о Голом отоку му је и даље опсесија. У том ‘филму’ он себе види као команданта логора. Бацио би све у Петрову рупу! Или, са пријатељем Левијем, све Србе одвео у Жуту кућу“, написала је Кисић Тепавчевић.

Оваква изјава министарке, према речима Санде Рашковић Ивић, потврда је да се она уклопила у хор трбухозбораца СНС.

“Госпођа Кисић Тепавчевић се придружила хору Вучићевих трбухозбораца и сејача увреда. Она је, својом разобрученом агресивношћу, покушала да увреди једног од наших најбољих филмских режисера”, наводи Санда.

Рашковић Ивић додаје министарка даје психијатријске дијагнозе, иако уопште није психијатар и да то показује да су сви угледали на шефа Александра Вучића који се, како каже, у све разуме.

“Госпођа Кисић Тепавчевић сада је почела да даје психијатријске дијагнозе. Наравно, разуме се она и у уметност – као што јој је потпуно погрешна и бесмислена дијагноза коју је залепила Горану Марковићу, једнако је и бесмислена њена порука да је реч о уметнички импотентном човеку. Не улазим у то какав је она епидемиолог, могу само да уђем у то какав је она човек и само ћу казати – дно дна“, закључила је наша саговорница.