Прочитај ми чланак

САМО У СРБИЈИ: Политичари свечано пуштају у рад, семафор, лифт …

0

Предраг Терзић, први човек Краљева, пустио у рад „електричну сигнализацију“, што је изазвало лавину коментара. Подухват духовито „подржала“и локална опозиција.

a

Предраг Терзић, први човек Краљева, пустио у рад „електричну сигнализацију“, што је изазвало лавину коментара. Подухват духовито „подржала“и локална опозиција.

Градоначелник Краљева Предраг Терзић отворио је ни мање ни више него – семафор. Овај монтипајтоновски призор изазвао је јуче лавину коментара како Краљевчана, тако и корисника друштвених мрежа, који су чак и покренули хаштаг #ТерзићаСемафор.

Терзић је, заједно с председником Скупштине града Ненадом Марковићем, свечано у рад пустио семафор који се налази у Карађорђевој улици, тачније на раскрсници код Главчићевог моста.

Читав догађај су испратиле и бројне медијске екипе, јер је овај подухват локалне власти претходних дана уредно најављен из Градске управе. Такође, несвакидашњи потез градоначелника Краљева пратили су и активисти опозиционог Локалног фронта, који су на „свечаност“ дошли с продужним каблом „ако не дај боже затреба“, а након пуштања у рад аплаудирали су отвореном семафору. Они су истакли да је семафор био неопходан, али да је срамота свечано га отворити.

С друге стране, упитан да ли је била потребна оваква врста свечаности, Терзић одговара потврдно. Како објашњава за Курир, постављање семафорске сигнализације на поменутој раскрсници помоћи ће да се смање велике гужве, али и саобраћајне несреће, што је био случај до сада.
– Драго ми је што су грађани Краљева задовољни грађани из удружења Локални фронт, јер су препознали да градска власт ради искључиво у њиховом интересу – закључио је Терзић.

Шеф градске скупштине Ненад Марковић навео је да је инвестиција коштала 5,3 милиона динара.

av

Aleksandar Vulin
PUSTIO LIFT U RAD

Ministar za rad u Apatinu je 2015. pompezno presekao crvenu vrpcu i svečano pustio u rad novi lift u Domu za stare i penzionere, a svečano je dodelio i 12 bebi-alarma roditeljima dece sa oštećenim sluhom.

d

Милош Вучевић с генералима
ОБНОВИО КАПИЈУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, с војном делегацијом састављеном од генерала, мајора и капетана, свечано је у октобру отворио обновљену ограду око Официрског дома у овом граду.