Прочитај ми чланак

РУСИЈА ИЛИ АМЕРИКА: Жустра ТВ дебата између русофила и евроатлантиста!

0

Емисија Ћирилица, Русија или Америка, учесници Драгомир Анђелковић, др Драган Петровић, Владимир Живуловић и Зоран Луковић.

cirilica rusofili i evroatlantisti

Емисија Ђирилица, коју традиционално на тв Хеппи води Миломир Марић, у условима блокираних медија у Србији последњих година, постаје један од ретких вентила различитог мишљења и сучељавања мишљења, које су често третиране у једном опуштеном амбијенту, али на ивици ријалитија. Ретко где се може чути на тако озбиљне теме и са углавном озбиљним гостима дебата и сучељавање ставова.

У емисији Ћирилица емитованој 21 јуна, на тему односа великих сила, пре свега према Русији и САД, гостовали су политички аналитичар Драгомир Анђелковић, стручњак за међународне односе др Драган Петровић, директор Атлантског савеза у Србији Владан Живуловић и стручњак за верска питања Зоран Луковић.

Највећа дебата у емисији је вођена по питању историјских и савремених односа Србије према великим силама, посебно су у спектру биле Русија и САД. У том правцу највише дебате је било између др Драгана Петровића и мр Драгомира Анђелковића са једне стране и директора Атлантског савеза Владана Живуловића са друге стране. У кратком року на ју тубе емисију је посматрало преко 30 000 гледалаца. Овде је преносимо у целини.