Прочитај ми чланак

РТС сазнаје од Вучића да је гост у Дневнику (ВИДЕО)

0

Познато је да владајући режим контролише информативу РТС-а, а данас је ова телевизија отишла и корак даље јер су преко Инстаграм профила председника Александра Вучића сазнали да им је он гост у вечерашњем ударном Дневнику.

– Председник Србије Александар Вучић вечерас ће бити гост Дневника у 19 часова и 30 минута, објављено је на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав – најавила је збуњено водитељка гостовање.

Поред тога што је председник једини о чијим се политичким ставовима, идејама, отварањима фабрика и километрима изграђених аутопутева може чути, он је изгледа постао и човек који сам најављује гостовање на телевизијама са националном фреквенцијом.

Вучић је овим потезом заиста отишао корак даље у доказивању своје моћи да контролише медије у Србији и сам се позвао у емисију на РТС-у који из свог џепа финансирају сви грађани ове земље.

Нису председнику били довољни сати гостовања на Пинку, Хепију, Првој и осталим прорежимским телевизијама, те зато мора да одбрани своју част и углед и разјасни неразјашњиве афере и на РТС-у. Грађани ће вечерас по ко зна који пут моћи да чују већ добро увежбан репертоар.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Но, није битно шта би грађани волели да на РТС-у чују и виде, јер председник ипак зна шта је за све најбоље.