Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ ОТКРИО: Респиратори убијају оболеле од короне! Гејтсова вакцина је зло!

0

Респиратори су заправо погрешан третман лечења пацијената од корона вируса и узрок смрти за многе пацијенте. О томе је говорио и македонски лекар Вело Марковски и немачки лекар Клаус Кохнлеин. За то време сви медији су само пумпали број умрлих без икаквог критичог осврта на то шта се дешава. Једини извор им је СЗО, а СЗО и даље ћути.

Ово поручује Саша Радуловић, лидер покрета Доста је било и осуђује домаће медије који не смеју да објаве изјаве познатих светских лекара, који на целу хистерију око короне бацају сасвим ново светло.

– И док се већина бавила ширењем страха од вируса, давала му натприродне моћи, из страха подржавали све лудачке мере власти у свету и пљували лекаре који говоре да су мере лудачке, изазвана је светска рецесија.

Последица лудачких мера НАШЕ власти која је здушно учествовала у глобалној пандемији хистерије и глупости је УНИШТЕЊЕ ДОМАЋЕ ПРИВРЕДЕ, крах породичних малих и средњих предузећа, наших пољопривредника и предузетника. А све у корист банака и њихових великих корпорација.

Пандемија хистерије коју су произвели СЗО и глобални медији почиње да даје жељене резултате. У ширењу те панике предњаче Блумберг/Ројтерс/ЦНН – наводи Радуловић.

Лидер Доста је било је осудио и најаву Била Гејтса да ће уложити новац у изградњу седам фабрика за производњу вакцине против корона вируса.

– Пошто лек очигледно постоји, много је боље лечити оне који се заразе, него утрпавати вакцину људима. Још горе по фармацеутску индустрију, лекови су јефтини и доступни свима – констатовао је Радуловић.

Шта Саша Радуловић спрема Вучићу у понедељак, као и шта о корона вирусу мисле горе поменути македонски и немачки лекар, погледајте у видео прилозима.