РАДУЛОВИЋ: Болесник плаши нацију Италијом и држи је у притвору; БОШКО: Ненормалан

0

Лидер Доста је било Саша Радуловић оштро је реаговао на нову конференцију за медије председника Србије Александра Вучића.

– Слушате ово пренемагање и лудило преко РТС-а? Око овога треба да се ујединимо? Болестан човек добио прилику да малтретира целу нацију коју плаши Италијом и држи у притвору.

До овога је довело кршење Устава, суспендовање скупштине, уведена диктатура и општа хистерија и паника.

Ово безумно ширење хистерије и панике, Фекетић представа за све притворенике, напад на грађане, напад на наше људе који долазе кући, драње и викање, самохвалисање, вам долази под покровитељством КРШЕЊА УСТАВА. А као председник НИЈЕДНУ надлежност нема о којој прича – нагласио је Радуловић на „Твитеру“.

 
Цео догађај је прокоментарисао и лидер Двери Бошко Обрадовић.
 
– Нећемо више да нам се обраћа Вучић! Хоћемо лекаре и друге надлежне стручњаке и државне службенике! Хоћемо неког озбиљног и смиреног ко говори о проблемима и решењима, НЕ О СЕБИ! Хоћемо неког нормалног у овом сложеном тренутку! Вучићу, остани код куће – поручио је Бошко Обрадовић.
 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!