Прочитај ми чланак

Проверавају мужа Зоране, директор сведок сарадник?

0

Према писању медија које контролише власт, ухапшени директор ЈП "Инфраструктура железнице Србије" Мирољуб Јевтић код којег је пронађено 10.000 евра у кешу, за које се сумња да је примио као мито, нуди се да буде сведок-сарадник како би био аболиран.

Наиме, таблоид „Српски телеграф“ наводи да Јевтић планира да открије имена још неких људи који су учествовали у високој корупцији око експропријације земљишта на трасама брзих пруга, али наводно и да разоткрије читаву коруптивну мрежу у јавним предузећима на основу којих руководиоци згрћу милионске суме.


Како наводи овај режимски медиј, оно што посебно боде очи у целој причи јесте што је Јевтић променио првобитни исказ, дат на првом саслушању, када је рекао да је паре давао министарки Зорани Михајловић и њеном мужу Владимиру Атанацковићу.

Подсетимо, Мирољуб Јевтић је прво све признао, укључујући и то колико је новца носио министарки и њеном мужу, да би потом све негирао наводећи да је реч о позајмици.

Подсетимо, Вучић је изјавио да Зорани Михајловић потпуно верује.

И други медиј који контролише власт, таблоид „Информер“, пише о овој афери, наводећи да је Јевтић најпре изјавио да је са супругом Зоране Михајловић Владимиром Атанацковићем, намештао тендере и узимао новац.

Зорана Михајловић негирала је сваку повезаност с афером због које је Јевтић ухапшен.