Прочитај ми чланак

ПРОТИВ ДОДИКА И ВУЧИЋА Матић и Короман за опозицију у РС!

0

Српски фудбалери Огњен Короман и Немања Матић јавно су подржали опозиционог политичара из Републике Српске, посланика ПДП-а Драшка Станивуковића, великог противника Милорада Додика и Александра Вучића.

Локални избори у Босни и Херцеговини заказани су за 15. новембар, а српски фудбалери исказали су подршку Станивуковићу који је ово објавио на друштвеним мрежама.


Као најмлађи посланик у парламенту Републике Српске Станивуковић је постао препознатљив по ефектним наступима против Додика и сукобима са председником РС.

– Годишње 30.000 до 50.000 људи овде аплицира да оде из земље. Постали смо народ који са различитих обала Дрине тражи утеху у другој земљи и покушавају да у иностранству буду грађани другог реда, пошто су у сопственој земљи постали грађани трећег реда. Генерално Балканом владају диктатори и то је чињеница. Свако на свој начин. Да ли негде влада Миле или Мило, народу је исто и народ је заробљен у већини балканских земаља. Кад Мило и Миле и сви ти „мили“ оду, а изроде се нове генерације, народ ће добити заслужену слободу коју је стекао победивши окупаторе, али је изгубио због ове унутрашње окупације. То ћемо морати да решимо – рекао је Станивуковић својевремено за Директно.рс.

Подршка опозициији у Републици Српској од стране Коромана и Матића, два велика имена српског фудбала, аполутно је већ сада мала победа Станивуковића у Српској, али и значајан корак опозицији у Србији.