Прочитај ми чланак

Проглашена листа Здраве Србије у Неготину

0

Изборна комисија општине Неготин прогласила је под редним бројем пет изборну листу „Здрава Србија – Милан Стаматовић“ у вези са предстојећим изборима за одборнике Скупштине општине Неготин који ће се за нешто више од две недеље, 17. октобра, одржати у Неготину.

Здрава Србија је недавно отворила канцеларију странке а формиран је и општински одбор у Неготину, који чине искусни људи, остварени у својим професијама и иза којих стоје резултати. Такође, Здравој Србији у Неготину су се прикључили млади који желе да својим знањима и енергијом дају допринос месту у коме живе и да га учине бољим.


Као и у осталим деловима Србије у којима је Здрава Србија активна, чланови општинског одбора у Неготину ће се борити за већу запосленост својих суграђана, како у урбаној, тако и у сеоским срединама, за приближно сличне услове рада и живота као у развијеним општинама Србије, за веће
искоришћење туристичких и свих осталих потенцијала општине Неготин. Један од главних задатака општинског одбора биће и активности у циљу стварања услова за останака младих у својим срединама, уз истовремену изградњу инфраструктуре, пружање квалитетније здравствене заштите и очување здраве животне средине.